Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes

Täpsustused:
Autor: Nik Sharma
Lehekülgede arv: 352
Ilmumisaasta: 2020
Kauba ID: 15454389
3088
Pakkumised teistelt müüjatelt (2):
5599
-
6294
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Pakkumised teistelt müüjatelt
KATARATA
5599
Minced
6294 8352
  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes

Finalist for the 2022 James Beard Cookbook Award and a Finalist for the 2021 IACP Cookbook Award Named one of the Best Fall Cookbooks 2020 by The New York Times, Eater, Epicurious, Food & Wine, Forbes, Saveur, Serious Eats, The Smithsonian, The San Francisco Chronicle, The Los Angeles Times, The Boston Globe, The Chicago Tribune, CNN Travel, The Kitchn, Chowhound, NPR, The Art of Eating Longlist 2021 and many more; plus international media attention including The Financial times, The Globe and Mail, The Telegraph, The Guardian, The Independent, The Times (U.K.), Delicious Magazine (U.K.), The Times (Ireland), and Vogue India and winner of The Guild of U.K. Food Writers (General Cookbook). "The Flavor Equation" deserves space on the shelf right next to "Salt, Fat, Acid, Heat" as a titan of the how-and-why brigade."- The New Yorker Named one of the Best Fall Cookbooks 2020 by Eater, Epicurious, and Chowhound. "Deep and illuminating, fresh and highly informative... a most brilliant achievement." - Yotam Ottolenghi "(A] beautiful and intelligent book." - J. Kenji Lopez-Alt, author The Food Lab and Chief Consultant for Serious Eats.com Aroma, texture, sound, emotion-these are just a few of the elements that play into our perceptions of flavor. The Flavor Equation demonstrates how to convert approachable spices, herbs, and commonplace pantry items into tasty, simple dishes. In this groundbreaking book, Nik Sharma, scientist, food blogger, and author of the buzz-generating cookbook Season, guides home cooks on an exploration of flavor in more than 100 recipes. * Provides inspiration and knowledge to both home cooks and seasoned chefs * An in-depth exploration into the science of taste * Features Nik Sharma's evocative, trademark photography style The Flavor Equation is an accessible guide to elevating elemental ingredients to make delicious dishes that hit all the right notes, every time. Recipes include Brightness: Lemon-Lime Mintade, Saltiness: Roasted Tomato and Tamarind Soup, Sweetness: Honey Turmeric Chicken Kebabs with Pineapple, Savoriness: Blistered Shishito Peppers with Bonito Flakes, and Richness: Coconut Milk Cake. * A global, scientific approach to cooking from bestselling cookbook author Nik Sharma * Dives deep into the most basic of our pantry items-salts, oils, sugars, vinegars, citrus, peppers, and more * Perfect gift for home cooks who want to learn more beyond recipes, those interested in the science of food and flavor, and readers of Lucky Peach, Serious Eats, Indian-Ish, and Koreatown * Add it to the shelf with cookbooks like The Food Lab: Better Home Cooking Through Science by J. Kenji Lopez-Alt; Ottolenghi Flavor: A Cookbook by Yotam Ottolenghi, and Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking by Samin Nosrat.

Üldine tooteinfo: Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes

Kauba ID: 15454389
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,4 x 0,3 m, 1 kg
Kirjastus: Chronicle Books
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Nik Sharma
Lehekülgede arv: 352
Ilmumisaasta: 2020

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Flavor Equation: The Science of Great Cooking Explained plus More Than 100 Essential Recipes
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Pakkumised teistelt müüjatelt (2)

*Konkreetse Müüja pakkumiste suhtes kehtivad tingimused, mis on Müüja määranud antud kauba jaoks ja kogu kaubas sisalduva teabe (sealhulgas ka hinna) eest vastutab Müüja.

Müüja: KATARATA 4.6
(1392 ostja hinnangud)

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

18. maist

000
Võimalikud tarneviisid
5599
Müüja: Minced 4.4
(120 ostja hinnangud)
-24%

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000
Võimalikud tarneviisid
6294 8352